Verjaardagsfeestjes

Is je kind gek op pony's en paarden? Zeurt je kind al eeuwen om een paardenfeestje maar heb je zelf geen inspiratie? Wil je net eens iets anders dan de binnenspeeltuin of je huis helemaal ondersteboven?

Bij ons kan je terecht voor de leukste pony feestjes! We laten de kinderen op een fijne en speelse manier kennismaken met de dieren en toveren hen om tot echte ruiters.


Tijdens de zomermaanden of bij mooi weer, spelen we liefst zo veel mogelijk buiten. Tijdens de wintermaanden of bij regenweer, maken we gebruik van onze serre. Deze werd volledig ingericht zodat zowel de verzorging van de pony's als allerlei spel-activiteiten binnen kunnen doorgaan. Feestjes bij Casa Cavalo kunnen het hele jaar door!


Hieronder kan je alvast meer informatie terugvinden. Mail naar casacavalo2@gmail.com, samen bespreken we alle mogelijkheden!

Verjaardagsfeestje

We werken met 4 verschillende formules. Neem contact op voor verdere informatie.


Prijs:

  • €30 per kind
  • €34 per kind incl. medaille en zakje snoep voor ieder kind

  • Mogelijkheid tot kindergrime. (Meerprijs van €4 per kindje dat graag geschminkt wilt worden. Vooraf aan te vragen!)

De jarige krijgt bij elke formulie een trofee en een zakje snoep.

Om je reservatie te bevestigen, vragen we een voorschot van €100.


Duur: 3 uur

Aantal deelnemende kinderen:

  • Min 5 kinderen (incl. jarige)
  • Max 15 kinderen (incl. jarige)

 *Indien je toch meer kinderen wilt laten deelnemen, gelieve contact op te nemen om dit te bespreken.


Wanneer mogelijk:

  • weekends, vakanties en feestdagen
  • opgelet! Wees er snel bij want de vraag is groot!
Feestje4
Feestje1
Feestje3
Feestje5

We starten met het verzorgen van de pony's; we borstelen hen, knuffelen en leggen ze heerlijk in de watten. Vervolgens versieren we hun manen en staart met strikjes, vlinderspeldjes of misschien zelfs met een bloemenketting. Het is aan jullie om de pony's helemaal te laten stralen! Dan krijgt ieder kind de kans om op een pony te rijden.

Na een 2-tal uur laten we onze pony's terug tot rust komen en kan de jarige de cadeautjes open maken.

We spelen dan nog enkele spelletjes, uiteraard in thema. Zo kunnen bijvoorbeeld balkjes springen of lasso gooien aan bod komen.

Praktische info:

  • De ouders van de jarige hoeven niet aanwezig te blijven, er wordt voldoende begeleiding voorzien. Tijdens het feestje maken we ook enkele foto's, deze worden achteraf via What's App bezorgd. Uiteraard zijn de ouders van de jarige wel welkom om mee te komen genieten.
  • Feestjes kunnen doorgaan tijdens feestdagen, vakanties en weekends van 10u tot 13u of van 14u tot 17u. We spreken een datum af die voor beiden past. Stuur gerust enkele voorstellen door.

  • Een feestje aanvragen kan via casacavalo2@gmail.com of telefonisch op 0469/21 51 81.