Aanbod

Bij Casa Cavalo hebben we een uitgebreid aanbod aan activiteiten met de pony's en paarden. We werken met verschillende niveau's, aangezien niet elk ruitertje dezelfde ervaring heeft.

Bij het onderdeel sessies/lessen kan je meer informatie terugvinden over het ponyknuffelen (ontprikkelen), de gewenning (basis jonge ruiters) en de initiatie (basisbeginselen vanaf 7j).

Regelmatig organiseren we ponypret middagen en vakantiekampen. Hierbij staan het spelenderwijs contact maken met de pony's én elkaar centraal.

Nieuw in ons aanbod is het stokpaard rijden. Een heel fysieke hobby aangezien de kinderen zelf de benen van hun paard zijn. Ideaal om zich helemaal uit te leven en kennis te maken met de verschillende stijlen en sporten in het paardrijden.


Verder bieden we ook feestjes aan en kan je een leuke cadeaubon kopen om een ruitertje de dag van zijn leven te bezorgen!


Klik gerust verder en ontdek welke formule het beste bij jullie past!

Review

Mijn dochters komen graag naar de thema feestjes. Ze hebben de tijd van hun leven. Ze vinden het fijn om de paarden te verzorgen en te versieren.  Zelf worden ze ook altijd in de watten gelegd, bijvoorbeeld met een tof kampvuur. Iedereen is heel vriendelijk.
Ze deden er ook al een verjaardagsfeestje, ze knutselden o.a. in het thema paarden.

Ze zijn veel buiten, maar in de winter kunnen ze zich ook altijd even opwarmen. Een echte aanrader!


Florentine, mama van Emma en Elise 8 j